сряда, 17 април 2013 г.

Слънчево утро

 Днес слънчицето най-накрая се усмихна. Априлската пролет е така променлива, така непостоянна, че напоследък се радвам на всеки слънчев лъч :)
Освен приятно време за разходки и кафе на открито, хубавото време ме мами да облека по -леки, по-цветни и забавни дрехи. Забелязах, че в последно време се обличам изключително само в черно и тъмно сиво, което разбира се беше в унисон с мрачното време и личното ми усещане за елегантност. Разбира се, имах леки цветни забежки под формата на някой весел и цветен шал, но това идваше само за да подчертае тенденциозната монохромност на аутфита ;)
 Та за днес реших да оставя черните дрехи в къщи и да разходя последния топ, който си купих. Напълно в не-мой стил, доста пъстър, но пък точно от някакво предизвикателство имах нужда, а именно да се видя в друг аспект - по-шарен, по-закачлив, ако щете, по-лекомислен. Ето го и него:

Смятам да му добавя едни скини джинси в класически тъмно син цвят, а отгоре, разбира се ще наметна любимото ми пролетно яке от велур в цвят визон.  Обувките също са велурени, с висок ток. Единствено не ми е ясно какъв аксесоар ще ползвам за врата - дали шал или някакво колие, но това ще измисля в движение :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар